Forskerteam søker barn til spilltest

Forskerne søker barn mellom 6 og 10 år som er søsken til et barn med utviklingshemning og/eller synshemning, så de kan få teste et dataspill som skal hjelpe søsken til å forstå sin situasjon og mestre den bedre.

Et forskerteam fra Nederland ønsker i samarbeid med Universitetet i Oslo og Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser ønsker å komme i kontakt med foreldre/foresatte til barn med utviklingshemning og/eller synshemning som har søsken i alderen 6-10 år, for å teste spillet

Spillet heter "Broodles" og dere kan se en video om det her:

Dere kan også se Linda forklare litt om prosjektet her;

Spillet er på engelsk. Teamet kan hjelpe med oversettelse ved behov. Spillet kan testes online eller så kan de møte dere hjemme for å prøve spillet. Barn og foreldre som deltar får et kinogavekort på 200 kr. De stiller ingen sensitive spørsmål om helse, men det er noen skjema om tilbakemelding på spillet som dere må fylle ut.

Dersom du og ditt barn er interessert i å prøve spillet ta kontakt med Krister Fjermestad på telefon +4794201947 eller Linda Messmaker på telefon +31620834274 eller epost linda.veerman@vu.nl (på engelsk) for å avtale nærmere.

Tips noen om siden