Karde og NFU har ferdigstilt nettressursen ‘Ja, vi kan!’.

‘Ja, vi kan!’ er ment å bidra til at mennesker med utviklingshemning skal forstå og mestre livet i det digitale samfunnet. Vi vet at mange mennesker med utviklingshemning kan mestre informasjonsteknologi ganske godt hvis de får opplæring i å bruke det. Mange bruker smarttelefoner, nettbrett, PC-er og MAC-er. De kan bruke teknologien overalt: hjemme, på jobben, i skole, på aktivitetssenter og i fritid.

Nettressursen inneholder en ferdighetsdel som inneholder instruksjonsfilmer for Reise, Kino, Bestille time, Mobilen som hjelper, Selvbetjent kasse og Lære med YouTube. For forståelse og kunnskap, har vi valgt 18 temaer om hvordan utførelsen av dagliglivets aktiviteter har utviklet seg de siste 50 årene. Nettressursen inneholder også enkle quizer for temaene ressursen behandler. Vi har laget Informasjon til støttepersoner for bruk av nettressursen. 

Nettressursen finner du på denne lenken: https://digimestring.no/. Vi håper du finner at nettressursen er nyttig. 

Karde har sendt ut et siste nyhetsbrev fra prosjektet 'Ja, vi kan!'. Du finner brevet her: https://mailchi.mp/.../oppdatering-fra-prosjektet-ja-vi-kan. Vi ønsker også tilbakemelding på nettressursen. Spørreskjemaet finner du her: https://no.surveymonkey.com/r/digimestring. Vi vil sette stor pris på om du svarer på spørsmålene. Det er også mulig å ta direkte kontakt med prosjektleder Terje Grimstad på telefon 90844023 eller epost terje.grimstad@karde.no.

Tips noen om siden