Siv-Len Strandskog

Ap vil ha gratis SFO

Elever med funksjonsnedsettelser skal få tilbud om gratis aktivitetsskole tilpasset alder og behov i ungdomsskolen og videregående skole, forteller Siv-Len Strandskog i arbeiderpartiets oppvekstutvalg.

Siv-Len Strandskog (Ap) har gjennom mange år fremmet interessene til mennesker med utviklingshemming som kommunepolitiker i Sola. I sitt arbeid i Arbeiderpartiets oppvekstutvalg har hun nå vært med på å utarbeide forslaget om gratis skolefritidsordning etter 4. årstrinn og gjennom resten av skoleløpet. Etterskoletidstilbudet skal være innholdsrikt som det ligger i navnet "aktivitetsskole" og tilbudet skal være individuelt tilpasset.

SV har allerede et forslag som skal behandles av Stortinget om gratis SFO. Nå kommer Ap etter. Forslaget passer som hånd i hanske med regjeringsplattformens satsing på barn, pårørende og mennesker med nedsatt funksjonsevne. Alt tyder på at vi går lyse tider i møte på SFO-feltet.

Jens Petter Gitlesen

30 januar 2019

  • 2022-10-27 Caldwells was a huge help in my job as it had what I needed. And just for the record, they were really hard to find and very expensive. I would definitely work with them again. If you want you see more information, click https://caldwells.com/ link for their site seo
  • 2019-02-01 Man bør fokusere på at dette er et tilbud til ungdommen! Vi har en sønn som bor i barnebolig og derfor ikke får tilbud om SFO fordi dette anses som avlastning for oss.... Det betyr at han per idag ikke har noe fritidstilbud hverken etter skole eller i ferier. Tonje Borch

Tips noen om siden