NFU gratulerer Solgården i Spania med 50-års jubileum 30. april til 1. mai 2022

Solgården ligger på Costa Blanca, i provinsen Alicante i Spania. Vi
tilbyr feriereiser med tilrettelegging for mennesker med utviklingshemming, mennesker med nedsatt funksjonsevne og til helsesvake eldre.

Solgården ferie- og helsesenter, Hacienda del Sol på spansk, er et humanitært andelslag (uten utbytte til andelseierne) som i 50 år har tilrettelagt ferier til mennesker med nedsatt funksjonsevne og for alle andre som vil ha helsegevinst av oppholdet.

Helt fra starten i 1972 har mottoet til Solgården vært Trygghet, Trivsel og Glede. Konseptet er like aktuelt – om ikke mer i dag, som det var i 1972. Befolkningen i Norge blir stadig eldre og behovet for steder som Solgården vil bare øke.
Jubileumsåret er et gledesår for Solgården! Etter to år med nedstengning er Solgården vel i gang igjen etter pandemien. Det er en glede å igjen kunne ønske tidligere og nye gjester velkommen til Solgården, og det i selve jubileumsåret 2022 hvor vi feirer Solgården 50 år!

Gjestetall på Solgården siden starten i 1972 og frem til og med 2021:
Antall gjester totalt: 139.334
Antall pakketurer totalt: 978
2019 siste år med helårsdrift hadde vi 5561 gjester.
Tilrettelagte flyreiser i samarbeid med SAS, Røde Kors og bagasjetjenesten på flyplassene, helsepersonell som reiseledere, tilbud om fysioterapi, helpensjon, underholdning, kulturaktiviteter og fine utflukter er elementer som alle er med å vise at vi jobber for mottoet: Trygghet, trivsel og glede. Vi flyr med egne charterfly ut fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Molde.

Solgården fyller 50 år og jubileet skal markeres sammen med personer fra det offentlige Spania,ambassadøren til Norge, samarbeidspartnere og ansatte fra Norge og Spania på Solgården helgen 29. april til 1. mai 2022. Kjente norske artister underholder under jubileet hvor inntekten fra billettsalget går til «Solgårdens ledsagerstøtte» som hvert år bidrar med økonomisk støtte til personer som trenger ledsager for å kunne reise til Solgården. For ytterligere informasjon:

Dag Brekke, styreleder Solgården sa
da-bre@online.no
92883370
www.solgarden.no

Tips noen om siden