Sommerleir for voksne mennesker med utviklingshemming 2023

NFU Trøndelag Fylkeslag i samarbeid med Selbu frivilligsentral og Peder Morset Folkehøgskole inviterer deg til å delta på sommerleir fra mandag 7.- lørdag 12. august på Peder Morset Folkehøgskole i Selbu.

TEMA 2022: Friluftsliv, Orientering, Helse og livsstil, drama og teaterkurs, diskotek og selvbestemmelse! Kanskje blir det litt om kommunevalget også?


Selbusjøen byr på bademuligheter og det blir mulighet for utforsking av naturen i Selbu. Hvorfor dra til syden når man kan dra til Selbu? Det blir også mulighet til å bade i skolens oppvarmede innendørs basseng. Det blir ulike hobbyverksted og diskotek. Det skal også være utflukter med opplevelser utenfor skolen.


Prisen for oppholdet er kr. 4900.- Prisen dekker mat, aktiviteter og opphold (fullpensjon).
Det er gratis å ta med en ledsager pr deltaker. Øvrige ledsagere må betale samme pris som deltakerne.
Påmeldingsfristen er satt til 14. mai. Påmelding skjer på vedlagt skjema og sendes via e-post til: frivillig@selbu.kommune.no eller i posten til: Frivilligsentralen i Selbu, Gjelbakken 15, 7580 SELBU.

påmeldingskjema


Du skal ikke betale før du får brev som sier at du har fått plass på leiren. Brev om bekreftet plass får du like etter at fristen for påmelding har gått ut". Da får du også program og deltakerliste.


Faktura blir sendt elektronisk til e-postadressen som blir oppgitt som kontaktinformasjon. Det vil si at denne mottakeren må sørge for at faktura blir betalt.


Reise til og fra leiren:
Du ordner selv med reise til og fra leiren. Etter avtale, kan vi ordne med henting på Værnes Flyplass eller Stjørdal togstasjon når du kommer, og likedan kjøre tilbake til Værnes eller togstasjonen på lørdag.

Frivilligsentralen i Selbu svarer på spørsmål om leiren på tlf. 97409162 eller på e-post: frivillig@selbu.kommune.no, eller kontatperson NFU; Per Jensen 45371498, ber1genser@gmail.com.

Mer informasjon om leiren.

 

 

Tips noen om siden