Hanne Kveli

Livet går sin vante gang

For Hanne Kveli er dagene nesten blitt som før smitten kom til landet vårt, men ikke helt.

Hanne bor på Ringerike i en ordinær leid leilighet. Hun får hjelp fra ansatte i et nærliggende bofellesskap både til rengjøring og til handling. Ellers synes hun det er greit å kunne ringe de ansatte i bofellesskapet hvis det er noe hun lurer på.

Hanne jobber på Aurora Hensmoen hvor hun vever filleryer i ulike varianter.

– Jeg ble permittert fra jobben i to måneders tid i vår, forteller Hanne.

– Nå er det nesten som før på jobben, men vi passer på å være mindre grupper samlet. Vi der delt i to. Den ene uken jobber jeg og dem på min gruppe mandag, onsdag og fredag. Den andre uken jobber vi tirsdag og torsdag.

Hanne trives godt på jobben. Det går greit med både håndvask og det med å holde avstand. Det å ikke kunne klemme gode venner, er litt uvant.

Hanne Kveli

Hanne tar bussen til og fra jobben. Det går greit å holde avstand til andre på bussen. Det er ikke så mange som tar lokalbussen.

På fritiden går Hanne mye tur og hun besøker venner og kjente. I sommer var hun på Røde Kors sin leir på Merket i Valdres. Hun var fornøyd med leiroppholdet, selv om det også var mye smittevern på leiren.

Jens Petter Gitlesen

8 september 2020

  • 2020-10-13 Hei Hanne Kveli Det er veldig kjekt å bli kjent med deg på Merket sammen med de andre gode venner som du kjenner fra før og hjelpe hverandre, du er også hjelpsom og vise omsorg til andre, jeg syns det er veldig rørende. Og du er veldig god til å gå turer sammen med venner og kjente, og vise andre hva du kan som ingen ikke kan. Jeg er veldig hellig å være sammen med deg på Leir på Merket Røde Kors på Valdres og være venner for alltid, og jeg gleder meg å reise opp til Merket til 2021 til sommer. PS jeg er også medlem i NFU Samfunn For Alle og jeg har også sittet i Styre sammen med NFU her i Haugesund sammen i fellesskap og tidligere reist sammen med de som sitter i styre møtene rundt omkring i Norge Distriktet. Mvh Bjarte S Solvang Bjarte Skulstad Solvang

Tips noen om siden