Stortingsrepresentant Erlend Wiborg (Frp)

Oppfordrer Halden til å støtte Erlandsens Conditori

Stortingsrepresentant Erlend Wiborg (Frp) oppfordrer Haldens ordfører, Thor Edquist (H), om å snu og sikre Erlandsens Conditori videre drift, skriver Halden Arbeiderblad.

- Dette prosjektet koster kommunen veldig lite. Andre kommuner i Norge hadde tatt imot dette tilbudet med åpne armer, og derfor er det ingen skam i å snu, og jeg oppfordrer ordfører, Thor Edquist, å vise handlekraft og ikke legge seg helt på lovens absolutte minimum, sier Wiborg til Halden Arbeiderblad.

Erlend Wiborg er fra Øsfold, har en 1. nestleder i stortingets arbeids- og sosialkomité og har tidligere engasjert seg sterkt for Erlandsens Conditori. Blant annet inviterte han gunderne bak Erlandsens Conditori til Stortinget og arrangerte møte mellom grunderne og tidligere arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp).

– Her snakker vi om en gruppe som i det første ikke alltid kan prate så sterkt for seg selv. De gjør noe meningsfullt i hverdagen, og de har skapt sin egen arbeidsplass, og folk i Halden og Østfold benytter seg av kafeen. Erlandsen conditori har vært til inspirasjon nasjonalt og det er syns at Halden kommune ikke ønsker å støtte opp under et så viktig nybrottsarbeid som vi ser her, sier Erlend Wiborg til Halden Arbeiderblad.

Jens Petter Gitlesen

Tips noen om siden