Spennende tur til Lønsdalshytta

Endelig ble det hyttetur! 

 NFU Bodø hyttetur NFU hytta 

En fornøyd gjeng fra Bodø lokallag dro avgårde til NFU-hytta i Lønsdal lørdag 10.oktober. Strålende vær og godt humør. Endelig ble det noe av turen som vi hadde gleda oss sånn til.

Første stopp ble Fauske og deretter dro vi til Storjord og Nasjonalparksenteret. Her var det en flott kunstutstilling og utstilling av fugler og dyr. Vi fikk lære litt om nasjonalparken og vi hørte mange fuglelyder. Vi spiste niste ute i klatrejungelen og prøvde oss også på litt balansering. Det var ikke lett, men fryktelig artig!

    NFU hytta 

Oppe på hytta sjekka vi vedlageret! Om kvelden ble det både pizzalaging og yatzy - hvem ble yatzydronninga?! Fylkeslagsleder Barbara og mannen hennes var også sammen med oss. Etter en god natts søvn våkna vi opp til regn og tåke. Men hva gjør vel det? Ut dro vi! Opp på Saltfjellet for å se etter både reinsdyr og kjente. Reinsdyra må vi vente til vinteren med å treffe, men kjente traff vi. Nede på Nasjonalparksenteret var det Geologiens dag. Spennende og lærerikt om stein og mineraler.

   

Takk for en flott tur. Det frister absolutt tl gjentagelse! 

Merete Hassel, lokallagsleder i Bodø

Tips noen om siden