Det er ikke lurt å søke etter ny kone...

Helga 13.-14.november arrangerte Bodø lokallag av NFU datakurs for våre voksne medlemmer. Kursleder var Ola Strand Rønning. 

Datakurs BodøDatakurs BodøDatakurs Bodø

På kurset tok vi opp flere tema og gikk gjennom ulike programmer. Vi startet med søkemotoren Google som kan være en grei start for å finne det vi leter etter på internett. Hvordan skriver vi en epost? Vi opprettet en epostkonto på Gmail for de som ikke hadde fra før. Kan vi sende bilder til hverandre med epost? Hva er egentlig facebook og hva kan man gjøre der? Nettvett er viktig når vi bruker internett både for å beskytte oss selv og andre. Kursleder Ola noterte flittig, mens kursdeltakerne sa hva vi ikke bør gjøre på facebook.

Noen nyttige nettsteder så vi litt ekstra på f.eks Matstart.no som har fine oppskrifter med enkle instruksjoner. Film kan vi finne gratis på NRK og noen steder koster det penger f.eks på Netflix. Alle var enige om at kurset var nyttig. Veldig flott at de fleste hadde med ledsagere som kan bidra til at det vi lærte på kurset kan nyttegjøres videre. Vi avsluttet med god lunsj på hotellet.

Datakurs BodøDatakurs BodøDatakurs Bodø

Merete Hassel
lokallagsleder

(Bilder gjengitt med tillatelse)

Tips noen om siden