Mats lager treningsapp

I TV-serien  «Mats lager treningsapp» produsert av Empo Media følges utviklingen av treningsappen BravoAktiv – fra idé til ferdig app.

 • Mats lager treningsapp - Episode 1

  I første episode mottas det tilskudd fra Kultur- og likestillingsdepartementet som setter det hele i gang, nå er det bare å gønne på! Men vent - hvordan lager man en app? Vi blir presentert for designere og fokusgruppen som kommer til å bety mye for utviklingen av appen. Let the fun begin!
  Mats lager treningsapp - Episode 1
 • Mats lager treningsapp - Episode 2

  "Når vi skal lage en treningsapp for mennesker med utviklingshemming må det være noen som er heftig #superspa nice», uttrykker Mats.  I andre episode møter Mats og teamet fra Designit fokusgruppen for å høre hva de syns er gøy! 
  Se episode 2
 • Mats lager treningsapp - Episode 3

  I tredje episode skal vi begynne å se på hva appen skal innholdet og hvordan den bør se ut. Arja har tidligere uttrykt at "den skal jo være gøy", så her har de en jobb å gjøre. Vi møter alle ekspertene, men først og fremst fokusgruppen på workshop hos Designit. Til slutt drar Mats for å møte en kjendis, sjekk hvem!
  Se tredje episode her
 • Mats lager treningsapp - Episode 4

  I dagens episode er Mats og Pål Anders Ullevålseter gjester hos Michael Andreassen i P4´s radiofrokost. Her forteller de om treningsappen, men de har ett mål for øyet nemlig å trekke folk til Frognerparken. Bli med å se hvor mange som møter opp for å teste øvelser som skal testes før de kommer i appen! 
  Mats lager treningsapp - Episode 4
 • Mats lager treningsapp - Episode 5

  I dagens episode blir det bånn gass! Vi får se første utkast av ulike forslag til utseende av app på telefon og Mats skal få seg en tur han aldri vil glemme! Det blir fart og spenning når Pål Anders tar med Mats på en aldri så liten motorsykkeltur. Bli med på den #awesome turen til skogen hvor de skal filme inspirasjonsvideo til appen, og der Pål Anders byr på en trall!
  Mats lager treningsapp - Episode 5

Tips noen om siden