Medlemsbladet "Samfunn for alle"

Som medlem av NFU mottar du hvert år 5-6 utgaver av medlemsbladet "Samfunn for alle" - kostnadsfritt. Er du ikke medlem koster et årsabbonement kr. 400.

Mann på jobbBladet fokuserer på alle typer temaer som kan være av interesse for personer med utviklingshemning og deres pårørende. Mange av artiklene finnes i en "LETTLEST" versjon, slik at innholdet skal være lesbart for alle.

Bli abonnent, send oss en e-post: firmapost@nfunorge.org

Bildet: I nr. 5/2012 kan du lese om Jacob Holand (bildet) som jobber på Noktura slakteri i Gol. Der har han arbeidet siden 1998.

Alle utgaver også digitalt

I menyen til venstre finner du utgaver av "Samfunn for alle" fra de siste årene i pdf-format.

Vi trengere flere positive historier

Damer på jobbPersoner med en utviklingshemning opplever dessverre ofte en rekke utfordringer i sine kommuner. Dette fokuserer vi naturlig nok på i "Samfunn for alle". Historiene der folk opplever at de lever gode liv i sine kommuner, slik at de ikke har så mye å klage over, får vi ikke så ofte høre om.

Malin V. Groth Pettersen (bildet) har fått jobb og er hovedaksjonær i Dagtia as som eier Erlandsens conditori i Halden. Du kan lese hennes og de to andre aksjonærenes historie i nr. 4/2012.

Har du en slik glad-historie, ønsker vi å dele denne med våre lesere. Den kan inspirere andre til å få til gode løsninger i sine kommuner. Det du behøver å gjøre er å kontakte bladets journalist, Bitten Munthe-Kaas, telefon 928 36 809 eller e-post: sfa@nfunorge.org. På forhånd takk.  

Tips noen om siden