Sommerleir Selbu

Sommerleir i Selbu

Det går mot sommer og det planlegges leir for voksne med utviklingshemning i Selbu.

NFU Trøndelag Fylkeslag i samarbeid med Selbu frivilligsentral og Peder Morset Folkehøgskole inviterer deg til å delta på sommerleir fra mandag 9-. søndag 15.august på Peder Morset Folkehøgskole i Selbu. For å kunne delta må du være medlem av NFU. Et medlemskap er lett å ordne på NFU sin hjemmeside: http://www.nfunorge.org/Bli-medlem/

Sommerleir i Selbu

På grunn av Korona-pandemien har det tatt tid før vi kunne bestemme om det kunne bli leir. Nå ser det ut til at de fleste som er aktuelle for leiren skal kunne bli vaksinert før leiren avholdes. For å være på den sikre siden ønsker vi at alle som skal delta på leiren skal være vaksinert for Korona. Det gjelder både deltakere og ledsagere. Vi er også nødt til å ta et forbehold om at smittesituasjonen er slik at vi vurderer at det er forsvarlig å arrangere leiren.

Sommerleir i Selbu

TEMA 2021: Friluftsliv, Orientering, Foto, Helse og livsstil, drama og teaterkurs, diskotek yoga og stortingsvalg!.

Sommeleir i Selbu

Selbusjøen byr på bademuligheter og det blir mulighet for utforsking av naturen i Selbu. Hvorfor dra til syden når man kan dra til Selbu? Det blir også mulighet til å bade i skolens oppvarmede innendørsbasseng. Det blir ulike hobbyverksted, leiravis og diskotek. Vi kommer også til å planlegge en utflukt med opplevelser utenfor skolen.

Sommerleir i Selbu

Prisen for oppholdet er kr. 4900.- Prisen dekker mat, saktiviteter og opphold (fullpensjon). Det er gratis å være med for ledsagere.

Sommerleir i Selbu

Påmeldingsfristen er satt til 14. mai. Påmelding skjer på vedlagt skjema og sendes via påmeldingslink / e-post eller på meldingskjema til: frivillig@selbu.kommune.no Eller i posten til: Frivilligsentralen i Selbu, Gjelbakken 15, 7580 SELBU.

Du skal ikke betale før du får brev som sier at du har fått plass på leiren. Dette brevet får du like etter at fristen for påmelding. Da får du også program og deltakerliste.

Reise til og fra leiren

Du ordner selv med reise til og fra leiren. Etter avtale, kan vi ordne med henting på Værnes Flyplass eller Stjørdal togstasjon når du kommer, og likedan kjøre tilbake til Værnes eller togstasjonen på søndag.

Frivilligsentralen i Selbu svarer på spørsmål om leiren

tlf. 97409162 eller på e-post:frivillig@selbu.kommune.no

Jens Petter Gitlesen

27 april 2021

Tips noen om siden