Leirdeltakere på topptur

Leir i Selbu

Tradisjonen tro, inviterer NFU Trøndelag Fylkeslag i samarbeid med Selbu frivilligsentral og Peder Morset Folkehøgskole til sommerleir fra mandag 8.- lørdag 13. august på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Leiren er for NFU-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her.

TEMA i 2022 er: Friluftsliv, Orientering, Foto, Helse og livsstil, drama og teaterkurs, diskotek yoga og selvbestemmelse!

Selbusjøen byr på bademuligheter og det blir mulighet for utforsking av naturen i Selbu. Hvorfor dra til syden når man kan dra til Selbu? Det blir også mulighet til å bade i skolens oppvarmede innendørsbasseng. Det blir ulike hobbyverksted, leiravis og diskotek. Det skal også være en utflukt med opplevelser utenfor skolen.

  • Prisen for oppholdet er kr. 4900.- Prisen dekker mat, aktiviteter og opphold (fullpensjon).
  • Det er gratis å ta med en ledsager. Øvrige ledsagere må betale samme pris som deltakerne.
  • Påmeldingsfristen er satt til 14. mai.
  • Påmelding skjer på vedlagt skjema og sendes via påmeldingslink / e-post eller på meldingskjema til: frivillig@selbu.kommune.no eller i posten til: Frivilligsentralen i Selbu, Gjelbakken 15, 7580 SELBU.
  • Du skal ikke betale før du får brev som sier at du har fått plass på leiren. Brev om bekreftet plass får du like etter at fristen for påmelding har gått ut". Da får du også program og deltakerliste.
  • Faktura blir sendt elektronisk til epostadressen som blir oppgitt som kontaktinformasjon. Det vil si at denne mottakeren som må sørge for at faktura blir betalt.

Reise til og fra leiren:

Du ordner selv med reise til og fra leiren. Etter avtale, kan vi ordne med henting på Værnes Flyplass eller Stjørdal togstasjon når du kommer, og likedan kjøre tilbake til Værnes eller togstasjonen på lørdag.

Frivilligsentralen i Selbu svarer på spørsmål om leiren tlf. 97409162 eller på e-post:frivillig@selbu.kommune.no

27 april 2022

Tips noen om siden