Fra ferieleiren i 2018

Ferieleir i Trøndelag 2019

NFU Trøndelag Fylkeslag i samarbeid med Selbu frivilligsentral og Peder Morset Folkehøgskole inviterer deg på sommerleir fra 5. - 11. august 2019 på Peder Morset Folkehøgskole i Selbu.

NFU Trøndelag Fylkeslag i samarbeid med Selbu frivilligsentral og Peder Morset Folkehøgskole inviterer deg på sommerleir fra 5. - 11. august 2019 på Peder Morset Folkehøgskole i Selbu. For å kunne delta må du være medlem av NFU. Et medlemskap er lett å ordne på NFU sin hjemmeside.

TEMA 2019

Friluftsliv, Fotokurs,Helse og livsstil, drama og teaterkurs, diskotek yoga og valg!. Det blir utforsking av naturen rundt skolen og Selbusjøen byr på båttur med MS/Gjøvra og bademuligheter. Hvorfor dra til syden når man kan dra til Selbu? Det blir også mulighet til å bade i skolens oppvarmede innendørsbasseng. Det blir ulike hobbyverksted, leiravis og diskotek. Prisen for oppholdet er kr. 4900.- Prisen dekker mat,aktiviteter og opphold (fullpensjon). Det er gratis for ledsagere.

Ferieleir i Selbu, teater

Påmeldingsfristen er satt til 3. mai. Påmelding skjer på vedlagt skjema og sendes via påmeldingslink / e-post eller på meldingskjema til: frivillig@selbu.kommune.no

Eller i posten til: Frivilligsentralen i Selbu, Gjelbakken 15, 7580 SELBU.

Du skal ikke betale før du får brev som sier at du har fått plass på leiren. Dette brevet får du like etter at fristen for påmelding er ute. Da får du også program og deltakerliste.

Reise til og fra leiren

Du ordner selv med reise til og fra leiren. Etter avtale, kan vi ordne med henting på Værnes Flyplass eller Stjørdal togstasjon når du kommer, og likedan kjøre tilbake til Værnes eller togstasjonen på søndag.

Ferieleir i Selbu, båttur

Frivilligsentralen i Selbu svarer på spørsmål om leiren tlf. 97409162 eller på e-post: frivillig@selbu.kommune.no

23 april 2019

Tips noen om siden