Humana Norge

Styret har ønsket seg forslag til Tema møte. Vi skal prøve og finne noe som flere kan ha bruk for. her er et forslag til tema

 

Vh

Teddy

 

Hei ,

 

 

Som dere sikkert vet er vi mye ute og støtter foreninger på lokal lag, styrer, aktiviteter og samlinger.

 

Vi vil gjerne komme og holde et foredrag for dere og deres medlemmer.

 

Vi kan gjerne bistå ved arrangementer hvis deres skulle trenge støtte.

 

Vi støtter NFU men dette vet dere siden vi står på hjemmesiden deres.

Litt om oss:

 Vi jobber med personlig assistanse for funksjonshemmede 

Vi vet at det dessverre er veldig mange funksjonshemmede som vet alt for lite om dette med personlig assistanse – samtidig ser vi at mange kommuner der ut også vet for lite om dette.

Folk vet rett og slett ikke nok. – Noe som fører til at mange funksjonshemmede som har rett til – og kunne ha nytte av - personlig assistent ikke får det.

Det synes vi er ille.

 

For å gjøre noe med dette problemet tilbyr vi oss nå rett og slett – helt gratis – å komme til dere å holde foredrag om personlig assistanse.

Vi syns folk fortjener å høre om dette.

 

Formålet med dette foredraget er å informere om BPA og hvordan tjenesten kan fungere i praksis, også står man selvfølgelig fritt til å velge hvilken leverandør man ønsker dersom man får et vedtak på BPA fra sin kommune. Vi holder gjerne foredrag for både lokallag og på årsmøter/landsmøter – vi har stor kapasitet, og dette er en tjeneste vi brenner for og ønsker å informere så mange som mulig om!

 

Vi er del av et større svensk konsern, Humana AB, som har drevet med BPA i mange år. I Norge har vi jobbet med BPA siden 2011. Les mer om oss på www.humana.se/personlig-assistans/ ogwww.humananorge.no .

Del gjerne vår kontaktinformasjon med deres medlemmer allerede nå, vi kan nås på mail bpa@humananorge.no eller på telefon 950 43 000. Vi har også egen Facebook-side: Humana Norge, og Instagram-konto: @humananorge.

Legger også ved vedlegg «Infobrev assistanse» som er vedlagt i denne mailen.

Vi ønsker å komme og holde gratis foredrag til dere og deres forening, dette etter avtale tidspunkt med dere. Ta kontakt når dere har en dato og tid slik at vi får lagt det inn i kalenderen vår.

 

 

Med vennlig hilsen

Armend Mehaj | kundeansvarlig 
armend.mehaj@humananorge.no
Telefon: +47 904 02 889 

Humana Norge | Strandveien 35 | 1366 Lysaker
Sentralbord 909 46 000 | www.humananorge.no
Følg oss på Facebook og Instagram

 

 

 

 

 

Tips noen om siden