Julebrev 2018

Julebrev desember 2018

 

Vi har mottatt den triste beskjeden om at ett av våre medlemmer, Kjell Arne Roen brått har gått bort. Sist uke var vi på julebord sammen med Kjell Arne. Han var i sprudlende humør, spøkte og lo. Vi spiste god julemat, og han danset og koste seg sammen med alle de andre rundt 60 fremmøtte. Det var godt å se.

 

I året som har gått har vi hatt som mål å bedre dialogen med Tilrettelagte tjenester. Vi har hatt møte med alle i ledergruppa, og fikk lagt fram våre saker.

Nå håper vi på jevnlige møter og bedre dialog i tida som kommer. Meld inn til oss hvis dere har noe vi skal ta opp. På disse møtene tar vi opp saker på systemnivå, altså slike saker som gjelder oss alle. Men dere må selvfølgelig melde inn andre saker også.  En sak som vi vet opptar mange er den informasjonen Siri Syvrud sender ut til kulturkontaktene, denne når ikke ut til alle. De av dere som ønsker denne informasjon i sin egen epost, send en epost til siri.syvrud@gjovik.kommune.no    og meld deg på hennes kontaktinfo.

 

Medlemstallet i lokallaget ligger på ca 70 medlemmer. Mye av den økonomiske støtten vi får er gjennom medlemskapet. Hjelp oss med å verve flere medlemmer, vi vil så gjerne ha med den yngre garde også.  Vi er også svært glad for støtten vi får gjennom Grasrotandelen i Norsk Tipping, fortsett med å støtte oss!     

Igjen var det god deltagelse på NFU Oppland sitt kurs på Fagernes i høst. Tema var ”Hvordan er vi trygge sammen, og på sosiale medier. Hugo Brekken fra Trygg Oppvekst holdt et meget interessant kurs som angikk oss alle.      

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, FTU er en stor suksess og samler riktig mange NFU medlemmer og andre til uteaktivitet på Øverby hver måned. Stor takk til Siri Syvrud (Gjøvik kommune),  Gerd Kålås (DNT), og Edny Blokkum Kjelstad (NFU). Mandag 17. desember kl 1730 er det juleavslutning med aktiviteter og julegrøt. Møt opp alle som har anledning.

 

Da gjenstår det for styret å takke for i år og ønske dere alle;

 

        

God jul og godt nyttår!     

                         

                          Hilsen styret i

NFU Gjøvik lokallag.

v/leder Geir Kjelstad

Tips noen om siden