Invitasjon til Dansekurs for funksjonshemmede

Hei, vi er en Sportsdanseklubb tilhørende på Frogner i Sørum. I tillegg til ordinære Sportsdansekurs tilbyr vi også kurs for personer med psykisk eller fysisk funksjonshemming. Her vil de lære bl.a.Samba, Cha Cha og Vals i tillegg til at vi hver sesong korreograferer egne showdanser hvor vi kombinerer forskjellige stilarter, jfr. vedlagte invitasjon. Gå gjerne inn på vår hjemmeside www.diamond-dance.no hvor det liggger mer informasjon om kurset, samt en liten videosnutt fra vårt store Sommershow de også deltar på.
 
Mange av våre deltakere deltar også på våre ordinære konkurranser, noe de har stor glede av.
 
Alle blir sett og vi har stort fokus på at alle skal føle mestringsfølelse ut i fra sitt eget ståsted, så her er det mye danseglede, gøy og moro.
 
I tillegg kan vi tilby kurs på dagtid dersom noen av boenhetene ønsker dette. Kurset vil gå over 6 uker og prisen er da kr 400,- pr. deltaker, som inkluderer en obligatorisk Grunnlisens til Norges Danseforbund for 2020. Det er en forutsetning at det er en gruppe på minst 10 personer påmeldt. 
 
Påmelding til ordinært kurs hos oss ligger under påmelding på vår hjemmeside.Det er bare å melde seg på, alle får en GRATIS prøvetime da vi ikke fakturerer før etter 2. oppmøte.
 
Vi håper dere kan være behjelpelig med å sende ut/spre informasjon til den det måtte kunne omhandle. Selv om vi har rullerende påmelding, som vil si at man kan begynne når som helst i løpet av kurset, så har vi 1. kursdag 15. januar 2020 kl 1815 i Aktivitetshuset på Frogner, Dueveien 8, 2016 Frogner, og det hadde vært fint om informasjonen rakk ut før den tid.
 
Dersom noen ønsker egne kurs, bes det tas kontakt på mail til info@diamond-dance.no
 
Dersom jeg kan få en tilbakemelding på hvorvidt dette kan formidles, så setter jeg veldig stor pris på det. Spørsmål kan gjerne rettes til meg på tlf. 48267863.
 
mvh
Hilde Kristiansen
leder i Diamond Dance Sportsdanseklubb

Tips noen om siden